*Varaus: Luka osa 2 / Tottelevaisuuskoulutus, 4 krt, torstai klo 18, alkaen 11.4.

Tottelevaisuuskoulutuksen tavoitteena on iloinen, tottelevainen, onnellinen ja hyvinvoiva koira. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja tasoisille koirakoille. Tottelevaisuuskoulutus ei ole totista pilkunviilausta, vaan hauskaa yhdessä tekemistä. Koulutus parantaa tottelevaisuutta myös arjessa. 

"Koulutus opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle parempaa ymmärrystä koiran käyttäytymisestä ja oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Kurssin tavoitteena on myös lisätä tietoa koiran oppimiskyvystä sekä koulutuksen mahdollisuuksista parantaa koiran yhteiskuntakelpoisuutta." (Tottelevaisuuskokeen säännöt ja ohjeet, 1.1.2022)

Tottelevaisuuskoulutus -kurssilla harjoittelemme Tottelevaisuuskokeiden alokasluokan (ALO) liikkeiden osia, kuten paikallaolo, seuraaminen, maahanmeno liikkeestä ja luoksetulo, lisäksi opettelemme koiran palkkaamista ja rakennamme yhteistyötaitoja. Kurssi sopii myös sinulle, joka tähtäät BH-kokeeseen (palveluskoirien käyttäytymiskoe) tai Rally-Tokoon. 

Lue lisää Tokosta koelajina: https://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/kokeet-ja-kilpailut/tottelevaisuuskoe 

Kurssiin kuuluu 2 videoluentoa: "Koiran koulutuksen perusteet" ja "Mikä Toko?" ja sekä kirjalliset kotiharjoitteluohjeet sähköpostitse jokaisen kurssikerran jälkeen.   

Kurssille mahtuu 3 koirakkoa. Harjoitukset pidetään sisätilassa. Kurssi sopii kaiken tasoisille, myös aikaisemman kurssin jatkokurssiksi. 

Ajankohta: Torstaisin klo 18:00-18:50 (noin 50 minuuttia kurssikertaa kohden)
Kurssipäivät: 11.4., 18.4., 25.4., 2.5., 16.5., 23.5., 30.5., 6.6., 13.6. (huomioi, että helatorstaina 9.5. ei ole kurssikertaa)

Paikka: Ekebyntie 39, Siuntio, koulutustila

Korvauskerrat järjestetään pe 24.5. klo 18 ja pe 7.6. klo 18, joihin voit osallistua, mikäli joudut olemaan poissa varsinaisena kurssikertana. Muita poissaoloja korvataan vain lääkärin tai eläinlääkärin todistuksella.  

100,00 €