Tottelevaisuuskoulutus, jatkuva ryhmä, keskiviikkoisin klo 18:30, alkaen 7.8.

Tottelevaisuuskoulutuksen tavoitteena on iloinen, tottelevainen, onnellinen ja hyvinvoiva koira. Tottelevaisuuskoulutuksesta on hyötyä kaiken ikäisille ja rotuisille koirille. Kurssi sopii sinulle, joka olet käynyt pentukurssin, arkitottelevaisuuskurssin tai vastaavan ja haluat harjoitella tarkempaa tottelevaisuutta. 

Tottelevaisuuskoulutuksen jatkuva ryhmä harjoittelee 4 kertaa kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18.  Harjoittelemme monipuolisesti erilaisia tottelevaisuuskokeiden liikkeiden osia, muun muassa paikallaoloa, viereen tulemista, seuraamista, maahanmenoa liikkeestä ja luoksetuloa, lisäksi opettelemme koiran palkkaamista ja rakennamme yhteistyötaitoja. Ryhmä sopii myös sinulle, joka tähtäät Toko-kokeisiin, BH-kokeeseen (palveluskoirien käyttäytymiskoe) tai Rally-Tokoon. Koulutus parantaa tottelevaisuutta myös arjessa. 

Jatkuvassa ryhmässä
- opit kouluttamaan koiraasi lempeillä keinoilla
- opit käyttämään kohteita koirasi koulutuksen apuna
- saat pitkäkestoista koulutusta samalta kouluttajalta
- löydämme parhaiten juuri teille sopivat koulutusmenetelmät
- parannat yhteistyötä koiraasi.

"Koulutus opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle parempaa ymmärrystä koiran käyttäytymisestä ja oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tavoitteena on myös lisätä tietoa koiran oppimiskyvystä sekä koulutuksen mahdollisuuksista parantaa koiran yhteiskuntakelpoisuutta." (Tottelevaisuuskokeen säännöt ja ohjeet, 1.1.2022)

Ryhmäpaikkaan kuuluu 2 videoluentoa: "Koiran koulutuksen perusteet" ja "Mikä Toko?".

Ryhmään mahtuu 3 koirakkoa. Harjoitukset pidetään sisätilassa, jossa tila jaetaan kevyillä väliseinillä. 

Jatkuvan ryhmän ryhmäpaikka maksetaan joka toinen kuukausi. Irtisanomisaika on 1 kuukausi (irtisanomisen jälkeen maksetaan vielä 1 kuukauden harjoitukset). Harjoitusten hinta on 20 €/kerta. 

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 18:30-19:20 (noin 50 minuuttia kurssikertaa kohden)
Kurssipäivät: 7.8.-18.12. 

Paikka: Ekebyntie 39, Siuntio, koulutustila

Jatkuvan ryhmän harjoituskertoja korvataan vain lääkärin tai eläinlääkärin todistusta vastaan. 

160,00 €