Jäljestyksen alkeet, 7 krt, maanantai klo 16:45, alkaen 5.8.

Jäljestyksessä koira seuraa ihmisen kävelemää hajujälkeä, johon on jätetty esineitä, jotka koiran tulisi löytää. Koira etsii maavainuisesti, eli kuono maan tasolla. 

Kurssilla pureudutaan jäljestyksen alkeisiin, aloittaen esineiden etsimisestä ja niiden ilmaisusta edeten erilaisten jälkien tekemiseen. Kurssilla edetään jokaisen omaan tahtiin ja harjoitukset sovelletaan osallistujien osaamistason mukaan, joten voit osallistua kurssille myös edellisen alkeiskurssin jälkeen.

Miksi aloitamme esineillä? Esineiden opettamisen avulla rakennamme palkitsemiskaavan. Jäljestäminen on koiralle luontaisaa, joten sen koirat oppivat nopeasti. Esineillä ei ole koiralle varsinaista merkitystä ennen kuin opetamme sen, joten esineillä aloittaminen on looginen järjestys. Ohjaajalle esineiden löytyminen merkitsee jäljen oikeaa kulkua, joten punaisen langan löytyminen voi helpottua. 

Kurssille mahtuu 3 koirakkoa. 

Kurssi sisältää videoluennot:
Koiran koulutuksen perusteet (noin 30 min)
Jäljestys (noin 25 min)

Ajankohta: maanantaisin klo 16:45-17:45
Kurssipäivät: 5.8., 12.8., 19.8., 26.8., 2.9., 9.9., 16.9.
Paikka: Siuntio ja Kirkkonummi (Tarkemmat paikat ilmoitetaan kurssikirjeessä)

Kouluttaja: Linnea Skogberg (lue lisää kouluttajasta

Kurssin voi maksaa myös Smartumin, Edenredin ja Epassin liikuntaeduilla.  

Kurssin aikana voit korvata yhden kurssikerran. Korvauskerta järjestetään maanantaina 23.9. klo 16:45. Muita kurssikertoja ei korvata. 

203,00 €