Etsintäkurssi, 4 krt, perjantai klo 18:45, alkaen 19.4.

Etsintäkurssilla etsimme yhdessä koiran kanssa piilotettuja ihmisiä erilaisissa ympäristöissä. Kurssi soveltuu hyvin vasta-alkajille. Koira etsii ilmassa liikkuvien hajupartikkeleiden avulla paikallaan olevia ihmisiä. 

Etsintä on hauska piiloleikki koiran kanssa, jossa koira pääsee käyttämään sen tärkeintä aistia: hajuaistia. Etsintäkurssilla harjoittelemme ihmisen etsintää erilaisissa ympäristöissä, maalihenkilön kohtaamista sekä erilaisia piiloja. 

Kurssilla:
- opit lukemaan koirasi eleitä tarkemmin
- saat huomaamattasi liikuntaa samalla, kun koirasi saa aivotyötä
- parannat yhteistyötä koirasi kanssa
- rakennat parempaa hallintaa ja suhdetta koiraasi

Ihmisten etsintä sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille, eikä ennakko-osaamista tarvita. Etsintäkurssilla tehdään harjoitukset jokaisen koiran aikaisempaan tasoon nojautuen. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on jo kokemusta henkilöetsinnästä.

Harjoitukset pidetään ulkona. Yksi koira harjoittelee kerrallaan pääasiassa kytkettynä. Muiden koirien harjoitusten ajan oma koira odottaa autossa tai häkissä. 

Etsintäkurssille mahtuu 6 koirakkoa. Maksu on koirakohtainen, joten kurssille voi osallistua koko perhe. Kurssin voi maksaa myös Smartumin, Edenredin ja Epassin liikuntaeduilla.

Kevään aikana järjestetään yksi korvauskerta: sunnuntaina 2.6. klo 11:30 johon voit osallistua, mikäli joudut jättämään jonkun varsinaisista koulutuskerroista välistä. Muita kurssikertoja ei korvata. 

Maksuun sisältyy kaksi videoitua luentoa: koiran koulutuksen perusteet sekä  etsintäluento. 

Ajankohta: perjantaisin klo 18:45 (kesto: 1-1,5 tuntia)
Kurssipäivät: 19.4., 26.4., 10.5., 17.5. (huomioi, että 3.5. ei ole kurssikertaa)
Paikka: eteläinen Siuntio ja Kirkkonummi (tarkemmat paikat kurssikirjeessä)

Kouluttaja: Linnea Skogberg (lue lisää kouluttajasta)  

120,00 €