Tottelevaisuuskoulutus, 8 krt, torstai klo 18, alkaen 18.4.

Yksi paikka vapaana

Tottelevaisuuskoulutuksen tavoitteena on iloinen, tottelevainen, onnellinen ja hyvinvoiva koira. Tottelevaisuuskoulutuksesta on hyötyä kaiken ikäisille ja rotuisille koirille. Kurssi sopii sinulle, joka olet käynyt pentukurssin, arkitottelevaisuuskurssin tai vastaavan ja haluat harjoitella tarkempaa tottelevaisuutta. 

Kurssilla harjoittelemme muun muassa paikallaoloa, viereen tulemista, seuraamista, maahanmenoa liikkeestä ja luoksetuloa, lisäksi opettelemme koiran palkkaamista ja rakennamme yhteistyötaitoja. Kurssi sopii myös sinulle, joka tähtäät Toko-kokeisiin, BH-kokeeseen (palveluskoirien käyttäytymiskoe) tai Rally-Tokoon. Koulutus parantaa tottelevaisuutta myös arjessa. 

Kurssilla
- opit kouluttamaan koiraasi lempeillä keinoilla
- opit käyttämään kohteita koirasi koulutuksen apuna
- parannat yhteistyötä koiraasi.

"Koulutus opettaa koiralle miellyttävää ja hallittua käyttäytymistä sekä koiran ohjaajalle parempaa ymmärrystä koiran käyttäytymisestä ja oikeaa ja asiallista koiran käsittelytaitoa. Tavoitteena on myös lisätä tietoa koiran oppimiskyvystä sekä koulutuksen mahdollisuuksista parantaa koiran yhteiskuntakelpoisuutta." (Tottelevaisuuskokeen säännöt ja ohjeet, 1.1.2022)

Kurssiin kuuluu 2 videoluentoa: "Koiran koulutuksen perusteet" ja "Mikä Toko?" ja sekä kirjalliset kotiharjoitteluohjeet sähköpostitse jokaisen kurssikerran jälkeen. 

Kurssille mahtuu 3 koirakkoa. Harjoitukset pidetään sisätilassa, jossa tila jaetaan kevyillä väliseinillä. 

Kurssimaksun voi maksaa kahdessa erässä. Ota yhteyttä 041-5338962 tai info@elainkoulutuslinnea.fi

Ajankohta: Torstaisin klo 18:00-18:50 (noin 50 minuuttia kurssikertaa kohden)
Kurssipäivät: 18.4., 25.4., 2.5., 16.5., 23.5., 30.5., 6.6., 13.6. (huomioi, että helatorstaina 9.5. ei ole kurssikertaa)

Paikka: Ekebyntie 39, Siuntio, koulutustila

Korvauskerrat järjestetään pe 24.5. klo 18 ja pe 7.6. klo 18, joihin voit osallistua, mikäli joudut olemaan poissa varsinaisena kurssikertana. Muita poissaoloja korvataan vain lääkärin tai eläinlääkärin todistuksella.  

200,00 €