*Varaus, Börre: Etsintäryhmä, yht. 10 krt, maanantai klo 19:15, alkaen 9.9. osa 1

Loppuunmyyty

Etsintäryhmässä harjoittelemme ihmisten etsimistä ilmavainulla erilaisissa ympäristöissä. Ryhmässä harjoittelee eri tasoisia koirakoita, aina vasta-alkajista edistyneempiin. Etsintäryhmään voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa.

Etsintä on hauska piiloleikki koiran kanssa, jossa koira pääsee käyttämään sen tärkeintä aistia: hajuaistia. Etsintäryhmässä harjoittelemme ihmisen etsintää erilaisissa ympäristöissä, maalihenkilön kohtaamista sekä erilaisia piiloja. 

Ihmisten etsintä sopii kaiken rotuisille ja ikäisille koirille, eikä ennakko-osaamista tarvita. Etsintäryhmässä tehdään harjoitukset jokaisen koiran aikaisempaan tasoon nojautuen. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on jo kokemusta henkilöetsinnästä.

Harjoitukset pidetään ulkona. Yksi koira harjoittelee kerrallaan pääasiassa kytkettynä. Kaksi harjoitusta pidetään aidatulla alueella, jossa koirat saavat etsiä vapaana. Muiden koirien harjoitusten ajan oma koira odottaa autossa tai häkissä. 

Kurssin kokonaishinta 10 kerralle on 270 €. Ensimmäinen osa maksetaan ilmoittautumisvaiheessa ja toinen osa myöhemmin. Voit maksaa kurssin myös yhdessä osassa, ota tällöin yhteyttä info@elainkoulutuslinnea.fi. Yksittäiset kurssikerrat tai erikseen maksettuina 27 €/kerta. 

Etsintäryhmään mahtuu 7 koirakkoa. Maksu on koirakohtainen, joten kurssille voi osallistua koko perhe. Kurssin voi maksaa myös Smartum liikuntaeduilla.

Poissaolot voi korvata sunnuntain etsintäkurssin harjoituskerroilla sunnuntaisin tai lauantaina 23.11. klo 11:30

Ajankohta: maanantaisin klo 19:15 (kesto: 1-1,5 tuntia)
Kurssipäivät: 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 21.10., 28.10., 4.11., 11.11., 18.11. (Huomioi, että emme harjoittele 14.10.)
Paikka: eteläinen Siuntio ja Kirkkonummi (tarkemmat paikat kurssikirjeessä)

Kouluttaja: Linnea Skogberg (lue lisää kouluttajasta)  

135,00 €